Haselnuss-Karamell-Cookies

Heute gibt es ein Rezept für Haselnuss-Karamell-Cookies...

Today I have recipe for hazelnut-caramel-cookies for you...


Zutaten:

200g Mehl
150g Butter, weich
100g brauner Zucker
1 Ei
1 Prise Salz
1 gestrichener TL Backpulver
1 TL Vanille Paste
100g Haselnüsse, gehackt
6 Karamellbonbons (ich habe Muh Muhs verwendet)

Ingredients:

7,05 ounces flour
5,3 ounces butter
3,5 ounces brown sugar
1 Egg
1 pinch of salt
1 teaspoon baking powder
1 teaspoon vanilla paste
3,5 ounces hazelnuts, chopped
6 caramel bonbons (I have used Muh Muhs)


Zubereitung:
  1. Butter, braunen Zucker und Vanille Paste cremig schlagen.
  2. Salz, Ei, Mehl und Backpulver zugeben und verrühren.
  3. Haselnüsse hinzufügen und verrühren
  4. Bonbons dritteln
  5. Mit Hilfe eines Teelöffels kleine Häufchen auf ein mit Backpapier ausgelegtes Bleck setzen (Abstand nicht vergessen). In die Mitte jedes Häufchens eine kleine Mulde formen.
  6. Die Karamell Bonbons in die Mulde setzen.
  7. Im vorgeheizten Backofen bei 180 Grad ca 15min backen
Preparation:
  1. Beat the butter, brown sugar and vanilla paste until it is creamy
  2. Give salt, egg, flour and baking powder to the butter dough. Mix it
  3. Give hazelnuts to the dough. Mix it.
  4. Third the sweets
  5. Use a teaspoon to put the dough on a baking sheet (use baking paper and do not forget the distance). Form a hollow in the middle of each cookie.
  6. Put the sweets in that hollow.
  7. Bake it in a preheated oven at 356 F degrees for 15 minutes.

Viel Spaß beim Backen...
Have a lot of fun while baking the cookies...

2 Kommentare:

 

The Author

The Author

Follow by Email

Follow me on GFC