Spaghetti Muffins

Heute habe ich zur Abwechselung ein herzhaftes Rezept für euch...

For a change, I have a hearty recipe for you...


Zutaten:

250g Spaghetti
1 gelbe Paprika
6 Cherry Tomaten
2 EL Basilikumpesto
2 EL eingelegte Kapern
4 Eier
100ml Milch
100g mittelalten Gouda
50g Schinkenwürfel
Salz
Pfeffer

Ingredients:

8,8 ounces Spaghetti
1 yellow Paprika
6 Cherry Tomatos
2 Tablespoons basil pesto
2 Tablespoons capers
4 Eggs
3,4 fluid ounces milk
3,5 ounces ripe gouda
1,8 ounces diced ham
Salt
Pepper


Zubereitung:
  1. Spaghetti in kochendem Salzwasser bissfest garen. Abgießen, kalt abschrecken, abtropfen lassen.
  2. Paprika und Tomaten würfeln
  3. Gemüse, Pesto, Kapern und Spaghetti mischen
  4. Eier und Milch verrühren. salzen, pfeffern
  5. Käse reiben
  6. Papierbackförmchen in eine Muffinform setzen. Die Spaghettimischung hinein geben
  7. 4El Eiermilch in jede Mulde geben
  8. Käse auf jeden Muffin geben
  9. Im vorgeheizten Backofen bei 180Grad Celsius ca 25Minuten backen
Preparation:
  1. Cook spaghetti in salted boiling water until al dente. Pour off, rinse with cold water, drain.
  2. Slice the paprika and the tomatos into dice.
  3. Mix vegetables, pesto, capers and spaghetti
  4. Mix the eggs and the milk. Salt and pepper
  5. Grate cheese
  6. Put some paper baking cups into a muffin tin. Put the spaghetti mix in it
  7. Pour 4 tablespoons of the egg milk into each tin
  8. Give cheese on each muffin
  9. Bake it in preheated oven at 356 F degrees for 25 minutes

Viel Spaß beim Backen...

Have fun...  

1 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

 

The Author

The Author

Follow by Email

Follow me on GFC