Zutaten Biskuit:
2 Eier
1EL kaltes Wasser
80g Zucker
40g Mehl
40g Speisestärke
1/2 TL Backpulver
1 Pck Vanillezucker
Zutaten Belag:
150g Speisequark
30g Puderzucker
3g Vanille Aroma
2 TL san apart
100g Kirschen
Kirschmarmelade
Ingredients sponge cake:
2 Eggs
1 Teaspoon cold water
2,82 ounces sugar
1,41 ounces flour
1,41 ounces cornstarch
1/2 Teaspoon baking powder
1 Package vanilla sugar
Ingredients covering:
5,29 ounces quark
1,05 ounces powder sugar
0,10 ounces vanilla aroma
2 Teaspoons san apart
3,52 ounces cherries
cherry jam
Zubereitung:
- Muffinform einfetten
- Eiweiss mit kaltem Wasser zu sehr steifem Schnee schlagen. 40g Zucker langsam dazu rieseln lassen und weiter rühren
- Eigelb mit 40g Zucker schaumig rühren. Vorsichtig zum Eischnee geben
- Mehl, Speisestärke, Backpulver und Vanillezucker mischen, sieben und unter die Eimasse heben.
- Den Teig in die Muffinform geben. Pro "Muffin" einen Esslöffel Teig
- Bei 180 Grad Celsius für 18min backen
- Quark, Aroma, san apart und Puderzucker glatt rühren
- Kirschen waschen, entsteinen und in kleine Stücke schneiden
- Marmelade mit einem Messer auf die abgekühlten Törtchen verteilen
- Quarkmasse auf die Törtchen geben
- Kirschstückchen auf den Kuchen verteilen
Preparation:
- Grease a muffin tin
- Beat the egg white with the cold water into very stiff egg whites. Trickle 1,41 ounces sugar into the egg white and mix it
- Stir the egg yolk with the rest of the sugar until fluffy. Give it carefully into the egg white
- Mix flour, baking powder, vanilla sugar and cornstarch. Sift it and fold it to the egg mass
- Put the dough into the muffin tin. One tablespoon for one "muffin"
- Bake it at 356 f degrees for 18 minutes
- Mix quark, powder sugar, san apart and aroma
- Wash, stone and slice the cherries into little pieces
- Use a knife to spread the jam on to the cakes
- Give the mass onto the cakes
- Give the cherry pieces on to the cakes
Ich hoffe euch gefällt das Rezept...
I hope you like the recipe....
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