Double Choc Cookies


Da zur Zeit Herbstwetter herrscht, habe ich nun ein Rezept für leckere Cookies zur Aufmunterung...

Because currently there is fall weather, I have a recipe for delicious cookies for cheering up...


Zutaten

270g Mehl
1/2 TL Natron
225g Butter, Zimmertemperatur
115g Zucker
225g Braunen Zucker
1 TL Salz
2 TL Vanille Extrakt 
2 Eier
300g Backfeste Schokostücke, Vollmilch
150g weiße Schokolade

Ingredients

2 1/4 cups flour
1/2 teaspoon baking soda
1 cup unsalted butter, room temperature
1/2 cup sugar
1 cup brown sugar
1 teaspoon salt
2 teaspoons pure vanilla extract
2 eggs
1 1/3 cups back solid chocolate pieces, milk chocolate
2/3 cups white chocolate  


Zubereitung
  1. Mehl und Natron mischen
  2. Butter, Zucker und braunen Zucker vermixen bis die Masse flockig ist
  3. Salz, Vanille und Eier hinzufügen und alles gut mischen
  4. Mehlmischung hinzufügen
  5. Weiße Schokolade klein hacken
  6. Weiße und Vollmilch Schokolade zur Mischung hinzufügen
  7. Teelöffel große Teigbälle auf ein Backblech verteilen (Achtung: Abstand 5cm)
  8. Im vorgeheizten Backofen bei 175 Grad Celsius für ca 10min backen. Die Ränder sollten goldfarbig sein und die Mitte immer noch soft. Die cookies nach etwa 2min vom Backblech entfernen

Preparation:
  1. Mix flour and baking soda
  2. Mix butter with both sugars until fluffy
  3. Add salt, vanilla and eggs. Mix it
  4. Hack up the white Chocolate
  5. Add white chocolate and milk chocolate to the dough 
  6. Mix it
  7. Drop heaping tablespoon-size balls of dough on baking tray (2 inches apart)
  8. Bake in preheated oven at 350 F degrees for about 10minutes until they are golden around the edges and the center is still soft. Let them cool down for 2minutes on the baking tray
 

 

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