Zutaten:
1 Blätterteig (fertig aus dem Kühlregal)
2 Äpfel
1 EL Mehl
2 EL Zucker
Saft einer halben Limette
1/2 TL Zimt
1 Ei
Zucker
Ingredients:
1 puff pastry (from the refrigerated section)
2 apples
1 tablespoon flour
2 tablespoons sugar
juice of half a lime
1/2 teaspoon cinnamon
1 egg
sugar
Zubereitung:
- Äpfel schälen, entkernen und klein schneiden
- Äpfel, Mehl, Zucker, Zimt und Limettensaft in eine Schüssel geben und vermischen
- Das Ei verquirlen. Den Blätterteig ausrollen und mit Ei bestreichen. Den Teig in 10 gleiche Teile schneiden
- Teig in eine eingefettete Muffinform geben. 1 Teigteil pro Mulde. Der Teig sollte herausschauen.
- Apfelmasse in die Muffinmulden geben.
- Die Kuchen zuklappen. Die Apfelmasse einfach mit Hilfe des Teiges verschliessen
- Die Kuchen mit Ei einpinseln und mit Zucker bestreuen.
- Im vorgeheizten Backofen bei 200 Grad Celsius ca 15min backen
Preparation:
- Peel, core and cut the apples
- Give apples, flour, cinnamon, sugar and lime juice into a bowl. Mix it
- Whisk egg. Roll the puff pastry out and spread the egg on it. Cut the pastry into 10 equal parts.
- Put the pastry into a greased muffin tin. 1 part for 1 hollow. The pastry has to look out.
- Give the apple mass into the muffin hollows.
- Close the pies. Use the pastry to close the apple mass
- Use a brush to spread egg on the pastry and sprinkle some sugar over the pies.
- Bake it in preheated oven at 392 F degrees for about 15 minutes
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